top of page

WebDesign / Redesign en Support

Goede online zichtbaarheid van uw bedrijf.

Als uw bedrijf geen of geen goede online zichtbaarheid op het internet vertegenwoordigd, bestaat uw bedrijf niet voor potentiële klanten.

Vandaar dat elk bedrijf een goede website nodig heeft. Maar websites ontwikkeling is meer dan alleen maar een paar afbeeldingen en een beetje tekst online plaatsen. De grafische afbeeldingen, kleurenschema’s en teksten moeten ook uw dienstverlening c.q. merkpositionering weerspiegelen. Zorg er dus voor dat uw website fris en dynamisch uitziet want 90% van de bezoekers laat zich leiden door de eerste indruk van de homepage. Als uw website niet interessant / catchy genoeg is, zoekt de bezoeker vaak verder op het internet en gaan zij zaken doen bij de concurrent en komen niet meer 'terug'. 

Het begint al met de vraag, waar moet de website van uw bedrijf worden ontwikkeld? Daar begint meestal de rompslomp omdat men niet weet waar men moet kijken / zoeken omdat de keuze via Google immens groot is.

Kies je voor een bedrijf die ook websites maken of kies je voor een student / stagiaire of een freelancer.

Dit soort vragen en onwetendheid kan binnen uw bedrijf tot langlopend discussies voeren waardoor de keuze voor wie het gaat maken een moeilijke beslissing word.

Specifieke Webdesignbedrijven, die bijv. programmeren in WordPress, Drupal of een eigen variant van een CMS systeem hebben ontwikkeld, vragen vaak veel geld voor de eerste opzet en wijzigingen zijn zonder dat bedrijf vaak moeilijk of niet uit te voeren door de klant zelf. Zulke websites moeten vaak i.c.m. met een (duur) onderhoudscontract worden afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden, veiligheid en een goede vindbaarheid (SEO) op het internet te kunnen garanderen waardoor de klant nagenoeg niet meer kan verhuizen naar een andere dienstverlener die websites bouwt en daarbij de passende diensten levert voor een goedkoper tarief. Zij het voor de eerste opzet of voor het onderhoud achteraf. Hiervoor dient een bedrijf budget vrij te maken.

De laatste jaren zijn er door door innovatie op het gebied van website design, ontwikkeling en onderhoud grote vooruitgang geboekt.

Eén van deze bedrijven die een grote speler op deze markt is geworden, is WIX.

WIX biedt een platform aan voor het bouwen en onderhouden van websites voor 95% van de bedrijven wereldwijd die al standaard de meeste belangrijke functies aanbied voor het maken van veilige en mooi opgezette websites met veel functionaliteit. Of deze website nu voor een Sanitair bedrijf, Alarm installatie bedrijf, Restaurant, Fitness organisatie, Bouwbedrijf, Vrijwilligersorganisatie, enz.....

WIX heeft al veel functies standaard in het pakket zitten waaronder: Certificaat voor een beveiligde online zichtbaarheid van uw website, Google zoekmachine optimalisatie, SEO Tools, Webshop, automatische platform updates die de veligheid en stabiliteit van uw website garanderen. Snelle Back-up en Restore van uw website, enz.... 

Erasmus IT Services heeft na uitvoerig onderzoek, waarbij het realiseren van klantenwensen, lagere investering en een eenvoudige bediening van de GUI voor de klant de hoogste prioriteit hebben, gekozen om met het WIX platform websites te bouwen voor klanten.

Het innovatieve WIX platform, bestaat sinds 2005, heeft meer dan 2.000.000 websites online en  bied de mogelijkheid om snel een professionele website online te zetten tegen lager kosten als de bovengenoemde pakketten.

Nadat de website online is gezet, kan de klant ervoor kiezen om zelf onderhoud uit te voeren of tegen geringe kosten het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Het is tevens mogelijk om een uitgebreide test-website op te plaatsen waar nieuwe uitbreidingen van de site ongestoord en veilig getest kan worden zonder dat dit invloed heeft op de productieve site die reeds online is.

In overleg met de klant kunnen wij een passend en gunstig Onderhoud & Servicecontract voor de website aanbieden.

Het voordeel van een ervaren en professioneel IT bedrijf dat websites ontwerpt en onderhoud, is dat de juiste methode word gevolgd en  deze met een plan van aanpak word ondersteund. Hiervoor worden de nieuwste technologieën m.b.t. het  ontwerpen en plannen van de website ingezet om de beste resultaten te behalen als de website online gaat.

Wij ontwerpen met gekwalificeerde medewerkers die een jarenlange ervaring hebben in het ontwikkelen van websites en kunnen hierdoor een betere service en continuïteit bieden voor de klant.

De ervaring leert dat het beter werkt om de website voor uw bedrijf door een professioneel IT bedrijf zoals Erasmus IT Services te laten ontwerpen en te bouwen dan de website te laten ontwerpen en bouwen door freelancers, studenten c.q. stagiaires omdat deze vaak niet de tijd hebben om het werk op tijd af te maken noch de tijd hebben om de service voor de website achteraf te continueren (dit is trouwens ook het grootste manco voor bedrijven)!

Voordeel van een professionele IT- webdesign bedrijven is ook dat zij beschikken over een netwerk waar zij experts kunnen raadplegen en  indien nodig experts kunnen inhuren voor het geval er een uitdaging (aangaande een specifieke functionaliteit) van de website ontstaat en snel opgelost moet worden. Time is Money !

Hieronder staan enkele voorbeelden van websites die door Erasmus IT Services zijn gebouwd en of mede ontwikkeld zijn of bij ons in onderhoud  zijn en er volgen meer.....

Heb u vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal en wilt u een afspraak met ons maken, vul dan het contactformulier in of stuur

een e-mail naar info@erasmus-its.com

Erasmus IT Services - Uw partner voor WebDesign / ReDesign en support.

CemaBV.jpg

Geleen (NL)

DaniKOI.jpg

Beringen (BE)

RotaryClub Sittard.jpg

RotaryClub Sittard (NL)

BrouwerSecurity.jpg

Stramproy (NL)

GYMtime lichtreclame 1,5mx3m (Final).png

Kalmthout (BE)

SHOLIA.jpg

Stichting Hulpfonds Ontwikkelingslanden in Afrika

Anytimefitness

Anytimefitness
Benelux

bottom of page