top of page

Sponsoring & Donaties

Erasmus IT Services zet zich actief in en sponsort de volgende vrijwilligersorganisaties en goede doelen.

Rotary International

Rotary verenigt meer dan een miljoen mensen  

Samen zorgen we voor een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om duurzame verandering te creëren - over de hele wereld, in onze lokale gemeenschappen en in onszelf.

Rotary in Nederland telt circa 500 clubs met in totaal ruim 15.500 leden.

Geen uitdaging is te groot voor ons

Al meer dan 110 jaar overbruggen we culturen en verbonden continenten om vrede te verdedigen, analfabetisme en armoede te bestrijden, schoon water en sanitaire voorzieningen te bevorderen en ziekten te bestrijden.....

Natuurhulpcentrum Opglabeek

Onze werking

Het Natuurhulpcentrum is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende wilde dieren. Zowel inheemse als exotische dieren worden omringd met de beste zorgen. Daarnaast is educatie en opleiding een belangrijk aspect.

Geschiedenis

Het Natuurhulpcentrum werd opgericht in 1976, toen nog onder de naam 'vogelasyl'. Maar al heel snel bleek die naam de lading niet te dekken, want er kwamen steeds meer eekhoorntjes, egels en andere zoogdieren binnen. Zo zijn we op de naam Natuurhulpcentrum gekomen. Ook na zovele jaren blijkt dit een goede keuze, omdat deze naam nog steeds de lading dekt.

Uit liefde voor de natuur namen enkele jonge mensen.....

Natuurhulpcentrum Opglabeek.jpg
SHOLiA.jpg

S.H.O.L.i.A

De stichting heeft als voornaamste activiteit het runnen  van een sponsorprogramma voor de lagere schoolopleiding van weeskinderen aan een kostschool in Mbarrara in Oeganda. Wij zoeken ieder jaar opnieuw een aantal sponsoren die bereid zijn om gedurende zeven jaar de kosten voor opleiding en verblijf aan de school van een weeskind te bekostigen. De stichting verzorgt de werving van de sponsoren,  het opstellen van de notariële stukken en de overeenkomsten met de school, de correspondentie en de rapportages over de voortgang van de kinderen. Op dit moment omvat het programma 67 kinderen en is er een geldstroom mee gemoeid van circa vijftienduizend euro jaarlijks.​

bottom of page